reklama 11B

Schwizer v Ženevě překonal v Six Bars dva metry

ikonka

Ve čtvrtek 7. prosince začalo v Ženevě hvězdně obsazené CSI5*. Již první den byla na programu klasická stopětapadesátka a také Six Bars neboli bariérové skákání, při němž vítěz Pius Schwizer překonal na posledním skoku výšku 200 cm.
08.12.2017 09:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Mítink CSI5* Ženeva nabídl hned od prvního dne skvělou sportovní podívanou. Program přinesl dva vrcholy. Od 19 hodin startovala hlavní soutěž dne – klasická stopětapadesátka na čas, jejímž vítězem se stal Nizozemec Harrie Smolders v sedle koně Zinius. Do cíle dojel bez chyb v čase 61,28. Jen o sedm setin pomalejší byl rovněž čistý Abdel Said (EGY) na Hope van Scherpen Donder a třetí místo brala Laura Kraut (USA) s Deauville S.
 
Noční blok programu nabídl atraktivní soutěž Six Bars neboli bariérové skákání. Na čtrnáct dvojic čekala řada postupně se zvyšujících kolmých skoků. Celkem pět dvojic se dokázalo dostat až do třetího rozeskakování, v němž výška posledního skoku dosahovala 200 cm. Jediným, kdo nakonec prošel řadu bez shození a překonal tak i dvoumetrový kolmák, byl domácí reprezentant Pius Schwizer na koni Chidame Z.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu




Štítky: ŽenevaCSIskoky
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE