reklama 11C

Farnam produkty: Krmný doplněk MSM

/PR článek/ Každý produkt Farnam® v sobě skrývá závazek kvalitní péče o zvířata a zvláště o koně. Pojďte se seznámit s produkty značky, kterou na českém trhu zastupuje společnost Animal Central. Dnes vybíráme: Farnam MSM.
21.07.2017 10:45  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

www.farnam.cz

MSM je krmný doplněk určený pro pomoci při zánětech a bolestech kloubů.
 
Jedná se o přírodní protizánětlivá a analgetická látka s pozitivním efektem. Obsahuje 99,92% methylsulfonylmethan ultra čisté kvaliy bez jiných plnidel. Je v čisté dietní formě, které představuje cenný a přírodné dostupný zdroj síry - životné důležitého minerálu. MSM zlepšuje fyzickou kondici koně, chrání klouby a zpevňuje vazy a šlachy.
 
Je určené na pomoc při bolesti svalů, zánětů kloubů, zánětů kloubní hlavice, zánětu škáry kopytní, onemocnění střelky kopytní, bolesti bederní částí páteře, zánětu pohrudnice, prasklin kopytního pouzdra a ke zlepšení kvality matné srsti.
 
MSM je vhodné pro všechny typy koní - od hříbat po sportovní a závodní koně. Je využitelné pro širokou škálu vnitřních a vnějších onemocnění, je bezpečné pro chov, neobsahuje zakázané látky a lze je podávat i koním s projevy alergií.
 

Farnam MSM zakoupíte v e-shopu ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE