reklama 11A

Početná česká ekipa úspěšně zahájila CDI Fót

Hned několik předních umístění získali jezdci startující v barvách České republiky v pátek 22. září na mezinárodních závodech CDI v maďarském Fótu. V úloze St. George při CDI3* si pro bronz dojela Hana Vašáryová v sedle Filipy…
22.09.2017 19:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: FB Fabrizio Sigismondi

Tři české dvojice odstartovaly v páteční úloze St. George při CDI3* v maďarském Fótu, z nichž nejvyšší hodnocení získala Hana Vašáryová v sedle Filipy. České dvojici stačil výsledek 68.660 % na bronzovou příčku. O jedné místo níže se postavil Fabrizio Sigismondi, který byl v sedle koně Drambuie AK ohodnocen na 67.790 %. Elitní pětku uzavřel Michal Knoflíček a Dower s 66.260 %.

Fabrizio Sigismondi byl nahlášen také do úlohy Intermediate II v sedle Trevise, se kterým ale neodstartoval. Zdravotní indispozice koně zabránila českému jezdci v dalším pokračování na tomto mítinku.

Pro skvělé druhé místo v úloze FEI Team Junior si dojela Alexandra Hanáčková v sedle Well Done s hodnocením 65.780 %. Ve stejné úloze odstartovala také Eva Vavříková, které hodnocení 61.570 % získané spolu s Belle Ennie stačilo na šestou příčku.

Česká republika měla zastoupení také v úloze FEI Team Test Ponies, kde odstartovala Julie Sekaninová. Česká reprezentantka byla ohodnocena v sedle Dona Johnson na 64.490 %, což stačilo na čtvrté místo výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }