reklama 11D

EquiTV vysílá živě Skokový pohár ČP ze Strakonic

Závěrečný den Skokového poháru České pojišťovny 2013 ve Strakonicích můžete, stejně jako při předešlých kolech tohoto extraligového seriálu parkurových závodů, sledovat ŽIVĚ na internetu. Vysílání začíná společně s úvodní soutěží v 8.00 hodin...
04.08.2013 07:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Na úvod je připravena skoková soutěž stupně S**. Následovat bude dílčí finále Equiservis Amateur Tour na stupni ZL a Kolowrat Junior Cup pro jezdce do 18 let na stupni obtížnosti S** (130 cm).
 
Před Velkou cenou Strakonic na úrovni T* (145 cm) se můžete těšit i na programovou vložku „Kůň a kánoe“, kdy jezdci budou muset překonat nejen parkur na koni, ale také vytyčenou dráhu v kánoi, v níž budou muset obeplout bójku upevněnou uprostřed Otavy. Tato oblíbená programová vložka je jakýmsi uvolněním atmosféry před vyvrcholením celých závodů a jezdci napomůžou svými exhibicemi k výborné atmosféře, která tradičně ve strakonickém areálu panuje.
 
Nezapomeňte tedy vše průběžně s námi sledovat ŽIVĚ! Internetové vysílání je tradičně přenášeno na dvou kanálech – www.skokovypohar.cz/live a www.equitv.cz/live.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE