reklama 11C

Edwina Tops-Alexander ve vedení skokového SP

ikonka

Australská jezdkyně Edwina Tops-Alexander se po proběhnutém osmém kole letošního Světového poháru západoevropské ligy ve skocích vyhoupla do čela průběžného bodování. V nedělním londýnském kole dne 17. prosince totiž patřila do elitní trojice…
18.12.2017 14:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Edwina Tops-Alexander má po osmi odjetých kolech na svém kontě 50 bodů a dostala se do čela průběžného bodování. V Londýně si totiž po dobrém výkonu v nedělní soutěži připsala na konto 15 bodů, které ji zajistili vedoucí pozici. Výrazně si polepšila už při sedmém kole v La Coruni, kde nenašla přemožitele a na své konto si připsala 20 bodů.

Stejný bodový zisk má nicméně i na druhé pozici Francouz Kevin Staut, který taktéž startoval v Londýně a připsal si v bodované soutěži celkem 12 bodů, když si dojel pro pátou pozici. Tento jezdec zatím na vítězství v rámci letošního ročníku Světového poháru čeká, nejblíže byl první příčce při úvodním kole v Oslu, kde získal 17 bodů.

Třetí pozice aktuálně patří Steve Guerdatovi. I tento Švýcar se vydal do londýnské Olympie, nedosáhl však na žádnou z bodovaných příček a na konto si tak nepřipsal žádný nový bodový příděl. Celkem tak má z předešlých kol 43 bodů.

Londýnský vítěz Julien Epaillard si dojel v Londýně teprve pro letos druhý bodový zisk a celkem s 28 body je prozatím patnáctý.

Kompletní žebříček naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE