reklama 11B

Dva bezchybné starty Kellnerové při CSI Oliva

ikonka

Během čtvrtečního dne 25. ledna se česká jezdkyně Anna Kellnerová poprvé postavila na start v rámci druhého závodního týdne na CSI ve španělské Olivě. Ve dvou případech se jí podařilo dokončit bezchybně, jednou nechyběla ani v elitní patnáctce…
25.01.2018 21:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Na nejlepší výsledek během čtvrtečního dne dosáhla česká jezdkyně s koněm Silverstone G. V soutěži Gold 1 s výškou překážek 130 centimetrů, která se jela jako dvoufázové skákání, zajela Anna Kellnerová obě části parkuru bezchybně. V té druhé jí pak dosažený čas vynesl čtrnácté místo ve výsledkové listině.

Bez trestných bodů se předvedla i v sedle Balguera. S ním se postavila na start soutěže 135 centimetrů vysoké, která byla taktéž hodnocena jako dvoufázové skákání. V početnější konkurenci jezdců si česká účastnice zasloužila 24. příčku výsledkové listiny. V této soutěži sedlala i koně Colando 21, s nímž jednou chybovala. Stejně tak s jedním shozením absolvovala česká účastnice i soutěž 140 centimetrů vysokou, kde se představila s I´m Special Van´t Heike.

Během čtvrtečního dne byla na programu také jedna soutěž, z níž se výsledky počítaly jezdcům i do Longines žebříčku. V soutěži 145 centimetrů vysoké se Anna Kellnerová představila s Calcourt Falklund a dokončila s 8 trestnými body na kontě.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE