reklama 11D

Důležitá informace pro uživatele webů sítě EQUINET

ikonka

Společnost EQUINET s.r.o., provozovatel webů JEZDCI.cz, EquiTV.cz a JEZDECKAINZERCE.cz, provedla nezbytná opatření v souvislosti s nařízením Evropské unie – GDPR (General Data Protection Regulation). Věnujte svoji pozornost dále uvedeným informacím!…
10.05.2018 17:04  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Z databáze registrovaných uživatelů byly odstraněny veškeré osobní údaje. Jediným registračním údajem zůstala e-mailová adresa. 
 
Pokud chcete, aby váš e-mailový účet na našich webech zůstal nadále aktivní, přihlaste se na stránky, na nichž máte svoji registraci vytvořenou (www.jezdci.cz, www.equitv.cz, www.jezdeckainzerce.cz). POKUD TAK NEUČINÍTE, VÁŠE REGISTRACE BUDE ODSTRANĚNA! 
 
Jestli jste zapomněli heslo, můžete si na přihlašovací stránce nechat vygenerovat heslo nové, které vám obratem dorazí na zadaný e-mail.
 
Po přihlášení si můžete změnit přístupové heslo (DOPORUČUJEME), či nastavit odběr e-mailů o nových článcích (www.JEZDCI.cz), videích (www.EquiTV.cz) nebo inzerátech (www.JEZDECKAINZERCE.cz). Odběr e-mailů můžete stejným způsobem kdykoliv zrušit, nebo rovnou odstranit celou registraci.
 
Uživatelé webu JEZDECKAINZERCE.cz musí počítat s tím, že pokud na sebe chtějí k publikovanému inzerátu na www.jezdeckainzerce.cz uvést jméno a příjmení, telefonní kontakt, případně místo bydliště apod., jej musí napsat přímo do textu inzerátu. PŮVODNÍ KONTAKTNÍ INFORMACE SE JIŽ NEZOBRAZUJÍ! Systém pouze umožňuje ostatním uživatelům autora kontaktovat prostřednictvím připojeného e-mailového formuláře. Ten je nyní chráněn před automatickým rozesíláním e-mailů. 
 
V případě nejasností či dotazů nás neváhejte kontaktovat na e-mailu: equinet@equinet.cz
 
Věříme, že provedená opatření všichni uživatelé přijmou s pochopením a při využívání služeb internetových médií sítě EQUINET pro ně nebudou znamenat žádné komplikace. 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE