reklama 11C

Druhá Jump Winter Tour 2014 v Hradištku se blíží

Seriál Jump and Drive Winter Tour má za sebou zahajovací kola. Zatímco vozatajové se v jeho rámci podruhé představí již tuto sobotu 15. února v nově otevřené zduchovické hale, parkuroví jezdci mají před druhým kolem ještě týden času na přípravu...
14.02.2014 13:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Vítězná dvojice hlavní soutěže - Alexander Baraldi a Uniek 1. Foto Kateřina Návojová
 
Pokračováním skokové části tohoto zimního seriálu ožije v termínu 22. a 23. února opět areál v Hradištku u Sadské. Vypsány jsou v rámci dvou závodních dní soutěže od obtížnosti Z až do dvouhvězdičkového S.
 
Pořadatelé sklidili po prvním parkurovém kole velkou pochvalu za výběr angažovaných rozhodčích a stavitele parkurů a jelikož stará sportovní poučka říká, že úspěšná sestava se nemění, představí se i při únorovém kole stavitel Ing. Jan Šíma, se kterým do Hradištka přicestuje  hlavní rozhodčí Ing. Marcela Šímová.   bude na věži sekundovat MVDr. Marcela Burešová, Martina Jánošíková a Ing. Jiří Gotvald.
 
 Dobrou zprávou pro jezdce, diváky i pořadatele je, že i konec února by měl být, dle meteorologů, teplotně nadprůměrný a srážkově výrazně podprůměrný. se tedy předpokládat, že tento únorový mítink proběhne za sice netradičního , ale velmi příjemného jarního počasí.
 
Pro parkurové jezdce je druhé kolo Jump and Drive Winter Tour poslední šancí připsat si body v rámci tří tour ZL, L a S před březnovým finále, jehož dějištěm bude Lysá nad Labem v rámci Jezdeckého festivalu.
 
Průběžné výsledky seriálu po prvních kolech budou publikovány ještě před nadcházejícím víkendem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE