reklama 11A

Dostihový galavečer Jockey Clubu klepe na dveře

V sobotu 30. ledna se v Národním domě na Vinohradech uskuteční slavnostní Galavečer Jockey Clubu. Poslední možnost zakoupit vstupenky v předprodeji je v pondělí 25. ledna! Pokud chcete být u vyhlášení NEJ koní a osobností turfu, čtěte podrobnosti.
25.01.2016 12:07  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

Slavnostní večer v pražském Národním domě na Vinohradech odstartuje v 19:00 a jeho průvodci budou televizní komentátoři Marek Svačina a Martin Cáp. Těžištěm oficiální části připraveného programu bude slavnostní vyhodnocení dostihové sezóny 2015, což představuje vyhlášení dvanácti nejlepších koní volených v jednotlivých kategoriích dostihovými odborníky a to včetně nejprestižnějšího titulu Kůň roku, který bude letos udělen již po čtyřicáté šesté
 
Vedle tuctu největších koňských hvězd bude oceněn stejný počet vítězů jednotlivých jezdeckých šampionátů, jež doplní laureát Ceny za dlouhodobý přínos dostihovému sportu. Po skončení formální části programu bude v Majakovského sále následovat ples za doprovodu živé hudby, zatímco ve Společenském sále bude otevřen bar s míchanými koktejly.  
 

Předprodej končí 25. ledna 2016!!!

Vstupenka s místenkou u stolu v Majakovského sále stojí 600,- . Místo na galerii je o polovinu levnější, tedy za 300,- .
 
Vstupenky je možné objednávat prostřednictvím e-mailu sekretariat@dostihy.cz anebo telefonicky v čase od 8:00 do 15:30 na číslech 725 938 874 (Ing. Görglová) a 725 934 322 ( Pínová). Podrobnější informace, včetně aktualizovaného plánku se zobrazením volných míst, jsou k dispozici na http://www.dostihy.cz/xxi-galavecer-ceskeho-turfu/
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }