reklama 11C

Donau Bohemia Trophy jde do finále

Pod záštitou čtyř zúčastněných zemí – Rakouska, Maďarska, Slovenska a České republiky – se konal seriál drezurních závodů Donau Bohemia Trophy. A po čtyřech kvalifikačních kolech ve dnech 21. – 23. září vyvrcholil… AKTUALIZACE 23. 9.
23.09.2012 20:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ve finále se představí i Fabrizio Sigismondi. Foto Kateřina Návojová

 

AKTUALIZACE 23. 9. 2012:
Hana Vášáryová v neděli potřetí s La Fleurette zvítězila, tentokrát v úloze LM3 a s výsledkem 6,8. V úloze DU z našich startovala pouze Šárka Charvátová se Solo Morela a s výsledkem 66,014 % obsadila třetí místo. V úloze DD zvítězila Hana Vášáryová, tentokrás s Rock for Hit (68,046 %). V úloze JD se z našich nejlépe dařilo Denise Valentové, která s Darwinem obsadila druhé místo (66,982 %). V IM I si z českých jezdců nejlépe vedl Fabrizio Sigismondi, jenž s Aproposem vybojoval třetí místo s hodnocením 66,930 %. 
 

Celkové výsledky Donau Bohemia Trophy:

(Nejlépe umístění jezdci ČR)
 
Stupeň Z: 
Šárka Charvátová (Solo Morela) - 3. místo
 
Stupeň L: 
Hana Vašáryová (Rock for Hit) - 1. místo
Lucie Soustružníková (Diamond Davidowss) - 3. místo
Dita Krčmářová (Rubin Black Baby) - 4. místo
 
Stupeň S: 
Denisa Valentová (Darwin) - 4. místo
Tereza Hábová (James Bond) - 5. místo
 
Stupeň T:
Fabrizio Sigismondi (Apropos) - 5. místo
 
 
AKTUALIZACE 22. 9. 2012:
V pátek začalo v Rakouském Kottingbrunnu finále Donau Bohemia Trophy. V soutěži LM4 si výborně vedla Hana Vášáryová s klisnou La Fleurette, která v osmičlenném startovním poli zvítězila. V úloze DU se na třetím místě se shodným výsledkem umístily Lucie Soustružníková (Diamond Davidowss) a Dita Krčmářová (Rubin Black Baby). V úloze JU si z našich nejlépe vedla Tereza Hábová (James Bond), která s výsledkem 65,931 % obsadila 4. místo. V úloze YU zvítězila Šárka Charvátová se Saint Tropez (65,88 %). Kompletní výsledky najdete na adrese: www.turnier-meldestelle.com.
 
Připravila Veronika Kratochvílová
 
PUBLIKOVÁNO 20. 9. 2012:
To se koná v rakouském Kottingbrunnu, kde se uskutečnila i poslední čtvrtá kvalifikace. V zvítězila domácí rakouská jezdkyně Nadine Karlovatz. Ta by stejně jako další rámcoví vítězové neměla chybět při finálovém víkendu. Zúčastnit se může i Fabrizio Sigismondi, který sice nesplnil všechny kvalifikační podmínky, ale startuje díky zisku divoké karty.
 
Kvalifikovaní jezdci ve finále mohou sedlat koně, se kterým minimálně jednou zajeli během vybraných závodů nad 58%. Jezdec sám se však musí účastnit s libovolným počtem koní minimálně tří kvalifikačních soutěží, v nichž dosáhne nad 58%. Stačí také dvojnásobná účast, avšak poté musí výsledky přesáhnout 65 %. 
 
Finále se jede ve dvou dnech. V případě rovnosti bodů po sečtení výsledků rozhoduje lepší výsledek z nedělní soutěže.TÍMTO ODKAZEM se dostanete na stránky pořadatele
 
Připravila Kateřina Návojová



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE