reklama 11D

Do nového roku 2018 s novým webem televize EquiTV

ikonka

Mediální skupina EQUINET do třetice všeho dobrého spouští v roce 2017 další nový web! Po Jezdecké inzerci CZ a portálu Jezdci.cz přišel na řadu třetí velký internetový projekt, kterým je televize EquiTV. Také ta se dočkala plně responzivních stránek…
30.12.2017 01:04  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
S odstupem času se zdá téměř neskutečné, že přesně před rokem jsme neměli ani v plánu začít budovat nový web. O realizaci Jezdecké inzerce se rozhodlo až v dubnu a už během května začaly přípravné práce, které trvaly až do září. 
 
Během srpna, kdy se nové stránky Jezdecké inzerce průběžně testovaly, jsme však již tušili, že zahájením provozu nového inzertního webu proces inovací internetové sítě EQUINET neskončí. 
 
Komfortní uživatelské prostředí nejnovějších internetových stránek naší mediální skupiny nás natolik nadchlo, že jsme se rozhodli omladit i weby JEZDCI.CZ a EQUITV.CZ. Na Jezdce se dostalo již začátkem listopadu, EquiTV si musela na facelift počkat do konce prosince. 
 
Každopádně jsme se hodně snažili, aby vše bylo připraveno do konce roku 2017, neboť od ledna 2018 startují nové reklamní kampaně našich celoročních inzertních partnerů. Právě díky jejich přízni, která je samozřejmě vázána na přízeň Vás – našich čtenářů a diváků, jsme mohli získané prostředky zpět investovat do rozvoje našich médií.
 
Děkujeme tak nejen všem, co se podíleli na tvorbě všech zmiňovaných projektů, ale také všem, díky nimž jsme si to mohli dovolit!
 

Těšme se společně, co nového přinese rok 2018! :o)




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE