reklama 11C

Devět z deseti TOP jezdců GC míří do Valkenswaardu

ikonka

Devět z deseti nejvýše postavených jezdců bodování Longines Global Champions Tour je na soupisce pro další kolo seriálu, které se odehraje ve Valkenswaardu. Jde již o čtrnáctý závod, který může zamíchat pořadím v čele žebříčku.
07.08.2018 13:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Vedoucí jezdec bodování LGCT Brit Ben Maher má na dalšího rivala, kterým je Harrie Smolders (NED), náskok 38 bodů. Ten se jistě bude snažit tento odstup snížit, protože lídr ve Valkenswaardu závodit nebude. Ve hře je také třetí jezdec v pořadí, respektive jezdkyně Edwina Tops-Alexander (AUS). 
 
Postoupit do vyšších pater žebříčku budou chtít i další jezdci v pořadí, kteří jsou v nejlepší desítce. Jsou jimi Daniel Deusser (GER), za ním je o jediný bod Ital Alberto Zorzi, Brit Scott Brash a dále Němec Christian Kukuk, belgický jezdec Nicola Philippaerts a další dva němečtí matadoři Christian Ahlmann a Marcus Ehning.
 
Závodit se bude ve dnech 10. – 12. srpna v Tops International Aréně v nizozemském Valkenswaardu, což je domovský areál zakladatele celého podniku Jana Topse. Zázemí, které toto místo poskytuje nejlepším světovým koním je úžasné. 
 
Hlavní soutěží bude samozřejmě Grand Prix, která je na programu v sobotu 11. srpna, a v níž se rozhodne, kdo bude dalším účastníkem pražské Super Grand Prix při Prague PlayOffs v prosinci 2018.
 

Více najdete ZDE

Foto: GCT / Stefano Grasso




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE