reklama 11D

Devadesátka EquiTV z GCL 2018 v Monaku

ikonka

Prestižní parkurová série Global Champions vstoupila do druhé poloviny letošní sezony devátým mítinkem konaným v Monaku. Tým Prague Lions tam reprezentovali Anna Kellnerová a její nizozemský kolega Gerco Schröder. Podívejte se na video reportáž…
04.07.2018 09:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

VIDEO NAJDETE POD TÍMTO ODKAZEM

 
Ve čtvrtečním zahajovacím kole se Pražským lvům velmi dařilo. Jak Gerco Schröder s 16letým hřebcem Glock´s Londonem, tak Anna Kellnerová v sedle desetiletého valacha Silverstona G dokončili bez penalizace. 
 
Do druhého kola nastupoval český tým mezi nejlepšími pěti celky, které si nenesly žádnou bodovou zátěž. Nejprve odstartovala Anna Kellnerová se Silverstonem a už to vypadalo, že i napodruhé dokončí bez jediného zaváhání. To však nakonec přišlo až na úplně posledním skoku. 
 
Pro udržení průběžného vedení musel jít Gerco Schröder na zkušeném Glock´s Londonovi bez zaváhání a ve svižném tempu. Jenže nejprve chyboval v trojkombinaci s číslem 10 a pak ještě, stejně jako Anna Kellnerová, na závěrečném kolmém skoku označeném číslovkou 12. V konečných součtech obsadili Prague Lions deváté místo a se 116 body jsou aktuálně desátí.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE