reklama 11A

Další kolo skokového SP v Curychu klepe na dveře

ikonka

Sotva skončil desátý závod parkurového Světového poháru v Lipsku, už se zraky fanoušků obrací k švýcarskému Curychu, kde se odehraje další kolo. Soupisky startující slibují opět skvělou sportovní podívanou. Dorazí i lídr žebříčku.
23.01.2018 09:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Harrie Smolders (NED) se po SP v Lipsku představí i v Curychu. Foto: FEI / Daniel Kaiser
 
V Curychu se ve dnech 26. – 28. ledna odehraje jedenácté kolo Světového poháru v parkurovém skákání bodované do extrémně silné Západoevropské ligy.
 
Do Švýcarska zamíří v posledním lednovém víkendu řada dvojic, které tvoří světovou špičku. Chybět nebude lídr žebříčku SP Kevin Staut (FRA) nebo jeho krajané Simon Delestre a Pénelope Leprevost. Vítěz posledního kola Němec Christian Ahlmann a jeho kolega z národní reprezentace Marcus Ehning jsou také v seznamech přihlášených.
 
Představí se Nizozemci Harrie Smolders, Jur Vrieling a Leopold van Asten, stejně jako Jerome Guery, Niels Bruynseels a Olivier Philiapperts z Belgie. Dále budou závodit Irové Denis Lynch a Betram Allen, z ostrovů dorazí také Michael Whitaker a Curych má ve svém kalendáři i nejlepší rakouský jezdec Max Kühner. Diváci se mohou těšit i na Lucianu Diniz (POR), Pedera Fredricsona (SWE) a celou řadu domácích hvězd v čele se Stevem Guerdatem a Piem Schwizerem.
 

Výsledky z CSI v Curychu najdete v tomto odkazu 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE