reklama 11C

Czech Snow Polo Masters 2016 klepe na dveře

Již v pátek 5. února vypukne u dojezdu sjezdovky Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně třetí ročník turnaje v koňském pólu – Czech Snow Polo Masters. Ve třech soutěžních týmech nastoupí jezdci z Anglie, Saudské Arábie, Dánska, Polska a České republiky...
03.02.2016 09:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

WEB KAMERA

 
Největší hvězdou je kapitán týmu Ski Areal MICHAEL HOWE s handicapem 5. Pólo začal hrát již ve svých 7 letech. Jako profesionální hráč póla strávil 10 let především v Argentině, ale také v Anglii. Michael je jako hráč póla velmi úspěšný. V roce 2007 vyhrál turnaj Archie David a od listopadu roku 2014 hraje převážně v Islámábádu v Pakistánu a Manipuru ve Východní Indii. Michael také vlastní chovný program pólo poníků MH Thoroughbred polo ponies, kteří jsou speciálně odchovaní právě pro hraní póla. V současnosti doufá, že se mu podaří vytvořit anglický tým pro příští FIP Championships, který bude v letošním roce hostit Berlín. Na letošní ročník Czech Snow Polo Masters se Michael velmi těší a společně se svým týmem doufá ve vítězství.
 
Nejmladší účastníkem na turnaji Czech Snow Polo Masters bude mladá a ambiciózní hráčka póla z Polska, MARTA MIRKA (handicap -1). Marta je 21letá hráčka, která se rozhodla zlepšit v hraní póla a v současné době trénuje převážně v Polsku ve varšavském pólo klubu a také v České republice v GILL POLO klubu. Do Špindlerova Mlýna se velmi těší. Bude to její první turnaj na sněhu.
 
Třetím členem týmu Ski Areal je pólo hráčka pocházející z Dánska, HELLE RUGGAARD. Helle je v pólu relativně nováčkem. V roce 2013 začala žít v České republice, a právě v tomto roce se Helle dostala také k pólu, kdy začala trénovat se zakladatelem GILL POLO CLUB Naveedem Gillem. A od roku 2015 handicap -1. Helle Ruggaard je velmi zkušenou jezdkyní a velmi se těší na svůj první pólo turnaj na sněhu.
 
Týmový handicap Ski Areal je 3, což není nejvíce. Handicap týmu +4 totiž Prestige Models. Kapitán týmu je JOHN BUNN s handicapem +2. Dříve rugbyový hráč, kterému je 48 let, se věnuje pólu již 16 let. John hraje s handicapem 1 gól na trávě a 2 góly na sněhu. Je vlastníkem pólo klubu All England Polo Club – Hickstead a povznesl pólo arény na novou úroveň. Zorganizoval mnoho přátelských utkání například proti USA, Jižní Africe, Walesu, Skotsku či Irsku. John se účastnil turnajů v mnoha zemích, na Barbadosu, ve Francii, Indii, Itálii, Jižní Africe, ale také ve Švýcarsku a je potěšen, že může svůj titul z Czech Snow Polo Masters 2015 ve Špindlerově Mlýně obhájit také v roce 2016. Mezi jeho další úspěchy patří mimo jiné i vítězství na Snow Polo Championships ve Švýcarském městě Klosters.
 
Druhým hráčem týmu je CHAS TAYLOR s handicapem +1. Chas se věnuje pólu již 10 let. V současnosti působí v Sussexu v Jižní Anglii. Jeho handicap je 0 gólů na trávě a 1 gól na sněhu. Chas se zúčastnil mnoha letních i zimních turnajů po celém světě, od Jihoafrické republiky, Argentiny, Barbadosu přes Francii a Švýcarsko. Stejně jako kapitán týmu John Bunn je Chas Taylor velmi rád, že se v roce 2016 vrací na místo činu do Špindlerova Mlýna a bude moci obhájit titul z roku 2015 také na letošním ročníku Czech Snow Polo Masters.
 
Třetím členem je MARTIN STEGEMAN s handicapem +1. Martin, jinak zvaný Steggers, je hráčem póla již 20 let. K pólu se dostal přes parkur, poté co předvedl své jezdecké schopnosti na národní soutěži v Jihoafrické republice. Martin procestoval jako hráč póla mnoho zemí světa a v současné době provozuje přepravní společnost Richmonds. Tato společnost, se sídlem ve Velké Británii, přepravuje koně již 15 let. Stejně jako spoluhráči se Staggers těší na obhájení vítězství týmu z roku 2015 na letošním, již třetím ročníku Czech Snow Polo Masters.
 
K třetímu týmu Elan zatím nemáme mnoho podrobností, kromě jmen hráčů a jejich handicapů, které společně tvoří hodnutu 0. Kapitán Kevin Shaw z Anglie má handicap +1, Hosam Zowawi ze Saudské Arábie má -1 a Johann Smula z českého Gill Polo Clubu má nulový handicap. 
 

PROGRAM

V pátek 5. února se již v 10.00 hodin otevře VIP Lounge pro hráče, kde proběhne schůzka kapitánů s dalšími jezdci. O hodinu později již bude vše připraveno pro hosty, sponzory a diváky, jelikož zahájí první část soutěžního klání. V sobotu se začíná hrát již v 10.00 hodin dopoledne. Slavnostní vyhlášení vítězů je pak naplánováno na 15. hodinu. Ti, kdo si koupí VIP vstupenky si budou moci v pátek i v sobotu užít od 20.00 hodin VIP afterparty, kde se budou moci také osobně potkat s hráči.
 
Další informace o Czech Snow Polo Masters najdete na adrese: www.czechsnowpolomasters.eu



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE