reklama 11A

Na Rudolfův pohár 2018 míří téměř stovka spřežení

ikonka

Ve dnech 19. – 22. dubna se v Kladrubech nad Labem uskuteční tradiční Rudolfův pohár. Mezinárodní vozatajské závody přilákaly letos obrovský počet účastníků. Divákům se představí bezmála stovka spřežení z deseti zemí. Chybět nebude česká špička.
09.04.2018 15:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Národní hřebčín v Kladrubech nad Labem je tradičním pořadatelem mezinárodních vozatajských závodů známých jako Rudolfův pohár. V letošním roce nabídne soutěže ve dvou úrovních obtížnosti, tedy CAI2* a CAI3*.
 
Nahlášeno je bezmála sto spřežení z deseti zemí. Dorazí jezdci z Čile, Dánska, Maďarska, Německa, Polska, Rakouska, Slovenska, Švédska a Švýcarska. Zastoupení ve všech kategoriích bude mít Česká republika. 
 
V tříhvězdovém klání pro páry pony se představí Aleš Fiala, Michal Kořínek a Milan Kořínek. V singlech vyšší úrovně bude soutěžit sedm domácích kočárů mimo jiné Ota Bareš, Libor Kurka nebo Jiří Koníř. V dvojspřeží budou reprezentovat Zdeněk Jirásek, Martin Gössl, Josef Drábek, Jan Nesvačil a Jiří Nesvačil ml.
 
V královské kategorii čtyřspřeží se v českých barvách předvedou Jaroslav Juráň, Jiří Nesvačil st., Jiří Nesvačil ml. a Radek Nesvačil.
 
Závodit se začne ve čtvrtek 19. dubna drezurními úlohami, které potrvají do pátku. Sobota nabídne atraktivní maraton a vše zakončí nedělní jízdy mezi kužely.
 
Kompletní seznam přihlášených jezdců najdete v záznamu závodů v odkazu dole.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE