reklama 11A

Čtvrteční stopadesátka ve Stuttgartu pro Blum

ikonka

Čtvrteční závodní program při CSI5*-W uzavřela ve Stuttgartu soutěž s výškou překážek do 150 centimetrů, kde svoji sílu ukázali domácí Němci. Dne 16. listopadu se totiž do elitní pětice dostali hned tři, přičemž pro výhru si dojela Simone Blum…
16.11.2017 23:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ve čtvrtečním skokovém vrcholu, tedy soutěži 150 centimetrů vysoké, se představilo necelých padesát startujících. Případné chyby na překážkách se tam jezdcům přepočítávaly na trestné vteřiny. Nejrychleji, a to s náskokem více jak jedné sekundy na druhou příčku, se do cíle dostala domácí jezdkyně Simone Blum. Ta na parkuru sedlala koně DSP Alice a její čas 57,07 vteřiny se nikomu ze soupeřů nepodařilo překonat.

I druhé místo připadlo německé dvojici, a to Christianu Ahlmannovi s Coloritem.  Další domácí jezdec Felix Hassmann s klisnou Balance pak dokončil na čtvrté pozici. Lepší výkon totiž podal Ital Alberto Zorzi a Danique. Avšak zatímco mezi první a druhou příčkou byl rozestup více jak jedné vteřiny, mezi druhou až čtvrtou pozicí rozhodovaly pouhé setiny vteřiny. Druhý Ahlmann totiž dokončil pouze o 12 setin vteřiny rychleji než třetí Zorzi. Ještě menší rozdíl pak byl mezi třetí a čtvrtou příčkou, a to pouze šest setin vteřiny.

Elitní pětici pak uzavřela francouzská dvojice Pénélope Leprevost a Urano de Cartigny.

Během pátečního dne se jezdci představí také na parkuru 150 centimetrů vysokém, skokových vrcholem toho dne však bude soutěž s výškou překážek 155 centimetrů. Ta se pojede s jedním rozeskakováním.

Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE