reklama 11B

Chlumecké velikonoční skokové závody se vydařily

Chlumecký první ročník Velikonočních skokových závodů nakonec i přes velmi nepříznivý průběh počasí v předchozích dnech proběhl pod taktovkou hlavní rozhodčí Terezy Šrámkové bez větších komplikací a to především díky ukázněnosti všech zúčastněných...
10.04.2015 10:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vítěz soutěže L* - Zdeněk Palička a Fair Play-M. Foto Markéta Jehňatová
 
Každý ze soutěžních dvojic tak mohl využít opracování a zkušebního skoku přímo v jezdecké hale, kam bylo přesunuto kolbiště.
 
Na diváky čekala mimo sportovní podívané také doprovodný program v podobě ukázky dogfrisbee v podání Terezy Votíkové a krátkou drezurní ukázku si připravily reprezentantky domácího oddílu Hřebčín Kněžičky s. r. o. - Petra Parašínová a Sandra Resselová. Všichni účastníci jistě ocenili i kvalitní občerstvení ve vytápěné klubovně.
 
Během dne se uskutečnilo celkem šest soutěží, z nichž dvě byly hobby. Vítězi prvního ročníku Velikonočních skokových závodů se stali: Ludmila Zářecká a Jack (hobby 60/70 cm), Nikola Živnůstková a Lejdy II (hobby 80/90 cm), Kristina Šmejkalová a Pepsi (ZM), Darina Kricnarová a Palis 1 (v obou soutěžích Z a 100/110 cm) a Zdeněk Palička a Fair Play-M (L*).
 
Příští sportovní akcí v areálu Hřebčína Ostrov u Chlumce nad Cidlinou jsou Jarní drezurní závody v sobotu 25. dubna 2015.
 
Připravila Pavlína Záhorová



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE