reklama 11C

Čeští voltižní jezdci v květnové Budapešti

Nedělními soutěžemi pokračovaly mezinárodní závody ve voltiži v Budapešti jedoucí se do úrovně CVI3*. Dne 10. května se českým zástupcům obecně dařilo méně a výsledky ze sobotní jízdy nedokázali vylepšit. Přesto dosáhli na pěkná umístění...
12.05.2015 21:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Druhou příčku si udržela Weronika Schönwaldová, která po dvou dnech obdržela celkově 6,668 bodů. Jezdkyně předváděla vyrovnané výkonyMezi dětmi jsme mělyelitní trojce hned dvoučlenné české zastoupení, a to díky Nele Stříbrné, která si dojela pro druhé místo (6,444 bodů) a třetí Vanese Krištofové (6,284 bodů). Třetí česká účastnice soutěže CVICh2* Lucie Kubíková dokončila osmá (5,802 bodů).  Vyrovnaný výkon předvedla mezi juniory Tereza Viktorínová a se ziskem 6,626 bodů získala šestou příčku.

Přestože při CVI3* dosáhla mezi ženami Barbora Komárková na o něco nižší hodnocení než úvodní den, posunula se s celkovým ziskem 5,840 bodů na sedmé místoDruhou příčku si ponechalméně početné konkurenci Josef Zelinka, a to se ziskem 6,036 bodů.

V týmové soutěži si čeští zástupci Vanesa Krištofová, Veronika Lischková a Kateřina Grygarová dojely pro třetí příčku za dvěma slovenskými skupinami. Český výsledek byl 6,513 bodů. Druhý český tým ve složení Denisa Králíková, Adéla Kotolová a Kristina Claudia Rejnková obsadil pátou pozici (5,782 bodů).

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE