reklama 11A

Čeští účastníci se na CVI v Pezinoku neztratili

Ve dnech 19. – 21. června se ve slovenském Pezinoku konaly skokové i voltižní závody. V disciplíně voltiž měla Česká republika své úspěšné zástupce ve všech věkových kategoriích, v nejtěžší úrovni CVI3* dokončil Lukáš Klouda na druhé příčce…
22.06.2015 14:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V soutěži CVI3* senioři-ženy startovala také Weronika Schönwaldová. Foto Kateřina Reslerová

Lukáš Klouda nechyběl na startu seniorské soutěže pro muže CVI3*, kde nestačil jen na slovenského reprezentanta, který se taktéž účastí soutěží Světového poháru, Adama Lukáče. Oba tito jezdci cvičili na stejném koně Landar a lonžérkou byla Petra Cinerová. Lukáš Klouda předvedl lepší druhé kolo, přesto mu to souhrnně nestačilo. Jeho známka byla 7,355 bodů. V téže soutěži si pro čtvrté místo dojel Josef Zelinka se ziskem 6,871 bodů. I tomuto jezdci se mnohem více podařilo druhé kolo. Při CVI3* určené ženám se nejlépe umístila na šesté příčce Weronika Schöwaldová, jejíž celková známka byla 6,563 bodů.

Další druhé místo jsme získali díky Vanesse Krištofové, která závodila při CVICh2*. Za svoji jízdu obdržela hodnocenípodobě 6,291 bodu, což nestačilo jen na maďarskou účastnici. V CVIJ2* se také probojoval český zástupce do elitní pětky, a to Kateřina Kocurová. Ta obsadila čtvrtou pozicivýsledkem 6,797 bodů. Češi nechyběli anitýmové soutěži. V soutěži Squad junioři 2* se albertovské družstvo umístilo na čtvrté příčce (6,249 bodů).

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE