reklama 11C

V úterý startuje ME pony s českou účastí

Termín letošního mistrovství Evropy pro pony v maďarském Kaposváru se přiblížil. Již v úterý 25. července začíná tento evropský šampionát, na němž máme české zastoupení v drezuře a všestrannosti. A právě drezurní jezdci startují jako první…
21.07.2017 12:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Drezurní jezdci budou mít již v pondělí šanci se seznámit s prostředím, neboť v úterý startuje od dopoledních hodin první část týmové soutěže. Česká ekipa tentokrát bude mít na startu tříčlenné družstvo, a to ve složení Nikola Feherová(Kimberly), Julie Pásková (Fleuramo´s Sem) a Julie Sekaninová (Don Johson). Drezurních pony jezdců by se mělo představit celkem pětašedesát.

Drezurní soutěže budou pokračovat ve středu druhou částí týmové soutěže a jednotlivci se postaví na start v pátek a sobotu. Ti nejlepší pak postoupí do nedělního Freestyle.

České zastoupení budeme mít také ve všestrannosti, a to díky Barboře Vaňkové s poníkem Lipton Sinaj. Na ni bude během čtvrtečního dne čekat drezurní zkouška, následně se v pátek vydá do krosu a v sobotu své snažení zakončí jízdou na parkuru.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.  

                                                                                      




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE