reklama 11B

Český drezurní pohár vstupuje do dvanácté sezony

Ve dnech 6. až 7. května odstartuje v Martinicích prvním kolem už dvanáctá sezona seriálu Českého drezurního poháru. Letošní pravidla nabídnou soutěže celkem ve čtyřech kategoriích. K ČDP přinášíme tiskovou zprávu v článku níže…
13.04.2017 14:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz
 
Celé znění tiskové zprávy ČDP k zahájení sezony:
 
Český drezurní pohár vstoupí do svého již dvanáctého ročníku o víkendu 6.  - 7. května v areálu JS Equitana Martinice. Jezdci změří své síly v soutěžích od stupně „Z“ až do „T“, včetně kvalifikací do finále.
 
Přihlášky do jednotlivých soutěží je možné podávat výhradně elektronicky přes Online přihláškový systém ČJF. Uzávěrka všech přihlášek je 3. 5. 2017. Detailní rozpis 1. kvalifikačního kola naleznete na webu ČDP.
 
Aktuálně platná pravidla pro sezonu 2017 si můžete přečíst ZDE.
 
Partnery akce jsou: ČJF, LGT Private Banking, Equiservis, Jezdci, Jezdectví, Equitv, Classic Praha.
 
Dodejme, že letos jsou připravené čtyři kategorie. Tradiční Top Ten Cup a Challenge Cup doplní ještě Novice Cup a Junior Trophy.
 
V nejvyšší úrovni Top Ten Cupu budou jezdci startovat v úlohách od sv. Jiří po IM-1 kür. Účastníci Challenge Cupu se budou pohybovat ve škále juniorských úloh FEI, tedy JU, JD a vJ. 
 
Novice Cup je určený pro děti, které budou soutěžit v DD, DJ a vL. Mladší a starší junioři mohou závodit v Junior Trophy, v níž se budou vypisovat úlohy JU, JD a juniorský kür.
 
Konat se bude osm kol, finále se odehraje v Martinicích ve dnech 7. – 10. září.
 

Web ČDP můžete navštívit ZDE 




Štítky: ČDPdrezura
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE