reklama 11B

Český drezurní pohár 2017 startuje v Martinicích

První květnový víkend bude v Martinicích u Březnice ve znamení zahajovacího mítinku 12. ročníku Českého drezurního poháru. Ve dnech 6. až 7. května tam proběhne celkem 8 soutěží. Tou hlavní bude úloha IM1/2016, jež je prvním kolem Top Ten Cupu ČDP...
03.05.2017 08:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Uzávěrka přihlášek je 3. května ve 23.00 hodin. Zhruba 15 hodin před tímto termínem bylo do nejobtížnější soutěže nahlášeno 9 dvojic, mezi nimiž nechybí např. Hana Vášáryová s Handiness, Alena Ticová s Jazzpoint, Hana Vojáčková na Don Air, Michal Košťál s Little Jack nebo Filip Minařík na koni Storm II. 
 
Celkem bude k vidění bezmála 150 startů. V rámci Českého drezurního poháru se uskuteční čtyři soutěžní túry. Tradiční Top Ten Cup a Challenge Cup doplní ještě Novice Cup a Junior Trophy. Do Novice Cupu jsou zařazeny soutěže č. 2 a 6. Challenge Cup a Junior Trophy mají společné úlohy č. 3 a 7. Pro Top Ten Cup jsou vyhrazeny soutěže č. 4 a 8. 
 
V nejvyšší úrovni Top Ten Cupu budou jezdci startovat v úlohách od sv. Jiří po IM-1 kür. Účastníci Challenge Cupu se budou pohybovat ve škále juniorských úloh FEI, tedy JU, JD a vJ. Novice Cup je určený pro děti, které budou soutěžit v DD, DJ a vL. Mladší a starší junioři mohou závodit v Junior Trophy, v níž se budou vypisovat úlohy JU, JD a juniorský kür.
 
Letos se uskuteční osm kol. Finále se odehraje v Martinicích ve dnech 7. – 10. září 2017. Další podrobnosti najdete na webu www.ceskydrezurnipohar.cz. Rozpis martinických závodů je mj. v příslušném záznamu – viz odkaz níže...



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE