reklama 11B

Česko-slovenské starty na CEI v Pise

ikonka

V Pise se v letošním roce konalo pro juniory a mladé jezdce mistrovství Evropy ve vytrvalosti, a to ve dnech 25. – 27. července. To se obešlo bez naší účasti. Zástupci z České a Slovenské republiky však nechyběli na startu dalších dvou soutěží…
01.08.2018 09:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
V soutěži CEI2* na trase 120 kilometrů dlouhé se z české a slovenské ekipy nejvíce dařilo Michaele Supekové. Ta ve velice početné konkurenci dokončila s Furiusem na krásném devátém místě ve výsledkové listině. V rámci první etapy se držela ještě kolem třicátého místa, každým dalším kolem se však postupně zlepšovala.
 
Do elitní patnáctky se v této soutěži dostala ještě Lucia Supeková mladší, která obsadila s Miz Ella třináctou příčku konečného pořadí. Výraznější posun vpřed v rámci průběžných výsledků zaznamenala po třetí části. Tuto soutěž vypsanou při CEI2* dokončilo celkem 77 dvojic, přitom ještě více účastníků se do cíle nedostalo. Na start totiž nastupovalo 179 jezdců.
 
V rámci soutěže CEI1* se více dařilo slovenským zástupcům. Na trase 81 kilometrů dlouhé obsadili třináctou příčku Dominika Kleinová a Victus S. Nejlepší českou dvojicí byla Nella Jadczaková se Sokratesem R. Její výkon stačil opět ve velice početné konkurenci na 29. pozici. V této soutěži se do cíle dostala i Lucie Škábová, když s koněm Hadyah dokončila na 50. místě. I v tomto případě závod dokončilo přes 70 účastníků.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

 
 
Kompletní výsledky naleznete ZDE.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE