reklama 11C

České zahraniční starty během prosince 2015

V rámci posledního měsíce roku 2015 se čeští jezdci chystají opět na zahraniční výjezdy. Zatímco během prosince se v České republice téměř nic nekoná, v zahraničí není o závody nouze. Výjezdy převažují ve skocích, najde se však i voltiž a vytrvalost…
01.12.2015 10:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Kateřina Návojová

rámci disciplíny skoky budou čeští reprezentanti bojovat při prvním víkendu 3. – 6. prosince na třech místech, a to Salzburgu, Lešně a Opglabbeeku. Největšími závody přitom bude CSI4* v Salzburgu, kams e chystá Aleš Opatrný, Anna Kellnerová i Sofie Najmanová.

polovině měsíce se ve dnech 10. – 13. prosince přestaví při CSI3*-W  v Poznani elitní složení jezdců, a to včetně Aleše Opatrného a Zuzany Zelinkové. Dále bude bojovatrámci tří hvězd Jiří PapoušekZuzana Zelinková nahlášenou i svoji jedničku Caleriho II, Aleš Opatrný bude bojovattrojicí svěřenců Apolo, Landthago a Wally.

Na konci prosince by se měl Aleš Opatrný představit na CSI Doha, od pořadatele však dosud nemá potvrzenou přihlášku. Závody se tam konají ve dnech 24. – 26. prosinceJedná se o mezinárodní závody CSI4*-W, které se počítají i do Světového poháru. Český reprezentant Aleš Opatrný nahlášené koně Acovaro, Apolo a VDL Fakir.

 Lukáš Klouda bude reprezentovat Českou republiku ve voltižirámci tradičních závodů mezi Vánocemi a Novým rokem, které se konajíMechelenu.

Ve vytrvalosti jsou nahlášené dva výjezdy. Ve dnech 4. – 6. prosince se na CEI3* v Barceloně představí Tereza Kopeckákoněm Loxia Curvirostra. Druhými mezinárodními závody ve vytrvalostičeskou účastí bude CEI2* Pontox sur I´Adour dne 12. prosince. I tam se představí Tereza Kopecká, tentokrát všaksedle Ainhoa Sol de Jos.

O jednotlivých výjezdech vás budeme opět jednotlivé týdny podrobněji informovat




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE