reklama 11C

České starty ve Wiesbadenu při Pfingst Turnier

Na mezinárodních závodech ve Wiesbadenu, které spojily několik soutěžních disciplín, měla Česká republika ve dnech 22. – 25. května zastoupení ve spřežení a voltiži. V týmové soutěži dosáhl Radek Nesvačil společně s německým kolegou na první místo…
26.05.2015 11:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Spřežení Národního hřebčína Kladruby nad Labem nechybělorámci doprovodného programu, kde se vedle soutěže čtyřspřeží konala také ukázka osmispřeží. Na startu týmové soutěže Ride and Drive se sešlo 12 smíšených dvojčlenných družstev.  Se soutěží si nejlépe poradil Radek Nesvačil a Karl-Georg Schäfer. Oba dokončili bez trestných bodů a výsledný čas 96,52 vteřin byl o více jak tři vteřiny nejlepšíJiří Nesvačil senior se dostal společněněmeckou jezdkyní Larou Schneucker na třetí příčkuJiří Nesvačil junior a Lucas Wenz dojeli pátí.

Lukáš Klouda bojoval na Landarovi při CVI. Lepší výsledek předvedlrámci prvního kola, když se ziskem 7,727 bodů obsadil třetí místo.  I přes vyšší ohodnocenídruhém kolepodobě známky 7,870 to Lukáše Kloudu zařadilo na čtvrté místo. Celkově si však třetí pozici udržel.

Dále se během závodů uskutečnily soutěže všestrannosti, parkuru a drezury. V závěrečné skokové Grand Prix zvítězil Kamal Bahamdankoněm Noblesse des Tess před Christianem AhlmannemTaloubetem Z. Parkur 160 centimetrů vysoký při CSI4* se jel na dvě kola. Při CDI4* se dařilo především Isabell Werth s Don Johnsonem a El Santem NRW.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE