reklama 11D

České juniorky čtvrté v Poháru národů v Ciekocinku

V polském Ciekocinku probíhají ve dnech 26. – 29. května závody CSIOchJ. Jednou z vrcholných soutěží všech „očkových“ mítinku je Pohár národů. Ten byl na programu v pátek a česká juniorská čtveřice v něm získala čtvrtou příčku.
27.05.2016 17:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: Lukáš Najman

Na CSIOchJ v Ciekocinku Česká republika zastoupení v podobě juniorského družstva, které v pátek 27. května nastoupilo k soutěži Poháru národů. Čtveřice ve složení Sofie Najmanová, Kristýna Hofmeisterová, Tereza Markusková a Michaela Rodová dokončila dvoukolovou soutěž s překážkami do 140 cm celkem se 76 body na čtvrtém místě.

Tereza Markusková parkur bohužel nedokončila, čímž se týmu započítávaly všechny ostatní inkasované trestné body. Sofie Najmanová se Stardanem měla vydařené zejména druhé kolo, v němž chybovala jen jednou. Velmi pěkně se prezentovala také Michaela Rodová, která zahájila jednou chybou a v druhém kole shodila dvě překážky.

Soutěž vyhrál tým Polska, před druhými Maďary a na třetím místě skončili junioři z Rakouska. V pátek je na programu také Pohár národů dětí, ČR však v Polsku jen jednu jezdkyni této kategorie, Terezu Jakubcovou, která tak v týmové soutěži závodit nebude.


Výsledkové listiny z CSIO Ciekocinko najdete TADY
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }