reklama 11C

Česká hymna při páteční Sunshine Tour

O další z mnoha úspěchů se postarala česká reprezentantka Emma Augier de Moussac. Během pátečního dne 3. března se totiž dopoledne radovala z vítězství klisny Copia a odpoledne hrála areálem hymna po vítězství s Kanonjou…
03.03.2017 20:52  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Emma Augier de Moussac tento týden ukazuje, že její koně mají z kraje sezony opravdu skvělou formu. Po dobrých výkonech s Brighton Bay se jí daří i v sedle starších koní. S klisnou Copia jezdkyně zvítězila v dvoufázovém skákání, které se jelo při Big Tour C. Na parkuru 145 centimetrů vysokém dojela druhou fázi bezchybně a o zhruba půl vteřiny nejrychleji.

Druhé vítězství si pak připsala jezdkyně v nejtěžší soutěži dne. S Kanonjou si po dobrém pátém místě ve čtvrteční kvalifikaci do Grand Prix vedla během pátku ještě lépe. V soutěži s rozeskakováním totiž nenašly přemožitele a podruhé ten den byla v areálu slyšet česká hymna. Na parkuru 155 centimetrů vysokém se do rozeskakování probojovala jedenáct jezdců.

Druhá česká reprezentantka Anna Kellnerová se s Giljandrem van den Bosrand v téže soutěži do rozeskakování nekvalifikovala. Sedlala ten den však více koní. Rychlou jízdu předvedla s Atessou BLH, jedna chyba je však připravila o umístění v elitní desítce.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE