reklama 11A

Česká ekipa závodila na CNC i CIC v Baborowku

Ve dnech 30. června až 2. července se v polském Baborowku konaly národní a mezinárodní závody ve všestrannosti od úrovně národní L až po CCI3*,kterých se, jak už je zvykem, zúčastnili i Čeští jezdci. Více se tentokrát dařilo v nižších soutěžích…
03.07.2017 09:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V národní soutěži stupně L, což odpovídá české soutěži ZL, nastoupil Lukáš Létal s koněm Quido 9, kteří obsadili 4. místo. Více zástupců jsme měli v soutěži P (naše L), kde nastoupily tři české dvojice. Opět Lukáš Létal, tentokrát s koněm Coco Rico, a dále pak Michaela Kvapilová s koněm Calimero a David Bendák s Camillou. Nejvíce se dařilo Michaele Kvapilové, která po dobré drezuře, parkuru s jedním lehkým shozením a velmi dobrém krosu obsadila 7. místo v poměrně silné mezinárodní konkrurenci.

V CIC 1* sedlal Martin Maivald klisnu Ginran –Růžena. Dvojice se pokoušela splnit kvalifikaci na MS mladých koní a v soutěži nakonec obsadila 17. pozici se 75,2 trestnými body na kontě. Kros dokončili pouze s penalizací za čas a na parkuru dvakrát chybovali. V soutěži CIC2* se po drezuře více vedlo Elišce Orctové s Bonusem 1, v krosu však měli smůlu a kůň při seskoku ztratil rovnováhu, z čehož pramenilo vyhnutí následného úzkého průčelí. Celkově si tak pro lepší umístění dojela Šárka Votavová a Teddy Ready, kteří si naopak pomohli vydařeným krosem ke konečné osmé příčce. Na kontě měli pouze 66,6 trestných bodů, a to především díky terénní jízdě. Tu dokončili bezchybně a v čase.

V nejvyšší soutěži CCI 3* nás zastupovaly dvě dvojice, a to Martin Maivald a Gomba a dále Iva Baďurová a Bounty Amadeus. Bohužel Martin Maivald po ne příliš vydařené drezuře do krosové zkoušky už nenastoupil a Iva Baďurová po dvou vybočeních kros vzdala.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Text s přispěním Lukáše Létala.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE