reklama 11D

Češi zakončili CDI Zakrzów vydařenými výkony

Během nedělního dne 6. listopadu se čeští jezdci představili na mezinárodních závodech CDI3* v polské Zakrzówu ve volných jízdách, kam se museli kvalifikovat. Po velmi vydařených výkonech si odvezly hned třikrát umístění do páté pozice…
07.11.2016 09:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Julie Sekaninová s Don Johnson získala opět 8. místo ve finále soutěže pony. Za svůj výkon ve volné sestavě na hudbu si v konkurenci hodně kvalitních pony a hlavně jezdců vysloužila 63,417 %. Prvním opravdu vynikajícím výkonem nedělního dne byla jízda Evy Vavříkové. Ve finále juniorů si tato jezdkyně s Belle Ennie zasloužila ve volné sestavě na hudbu 71,958  %, a tím úžasné 2. místo! Eva Vavříková všem dokázala, že v sezoně 2017 s ní všichni mají počítat, i když bude v juniorské kategorii teprve první rok. Pro Českou republiku je velkou nadějí na krásné umístění na mistrovství Evropy.

Do finále v „malé rundě“ se probojovali hned tři čeští jezdci. Nejlepšího umístění dosáhla opět Tereza Hábová Hábová s DJazzem, když za 68,250 % vybojovala 3. místo. Velikým a milým překvapením byl pro český tým Michal Knoflíček s Dowerem. Po pátečním rozpačitějším výkonu se Michal nadechl a dokázal všem, že patří mezi českou špičku, když výkonem 67,250 % obsadil 5. místo. První mezinárodní závod se mu opravdu vydařil. 7. příčku obsadil Fabrizio Sigismondi s Diamond Davidoff s 66,750 %.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE

 

/článek s přispěním Lenky Sekaninové/




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE