reklama 11D

CDI-W Zakrzów úspěšný v pátek pro Hábovou

Během pátečního dne 4. listopadu se konaly první soutěže v rámci mezinárodních závodů CDI Zakrzów, kde se sbírají i body do Světového poháru Centrální evropské ligy. První den se dařilo Tereze Hábové, která za více jak 69 % získala skvělé 2. místo...
04.11.2016 20:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sedm koní a šest jezdců z České republiky se účastní mezinárodních drezurních závodů v polském Zakzówě. V pátek se jako první na start postavila nejmladší jezdkyně z ČR a zároveň nejmladší účastnice celých závodů Julie Sekaninová s Don Johnson v soutěži pony – CDIP. Nervy z prvního zahraničního výjezdu na mezinárodních závodech trochu zapracovaly a Julie udělala v úloze družstev pro pony omyl. Přesto však předvedli vyrovnaný výkon a s 61,979% obsadili 8. místo.

V soutěži juniorů CDIJ se představila Eva Vavříková s Belle Ennie a za skvělý výkon byla ohodnocena 67,342%, což znamenalo 5. místo.

V soutěži malé rundy CDI3* měla Česká republika zastoupení tří dvojic. Velkého úspěchu dosáhla Tereza Hábová. S Djazz F zajela krásnou úlohu Prix St. Georges, když s 69,605% obsadila úžasné 2. místo. „Šlo to nad očekávání dobře. Pro Djazze to byly první mezinárodní a také první halové závody. Mnoho koní se v úloze lekalo, ale on byl hodný a předvedl úlohu téměř bez chyb,“ popsala šťastná Tereza Hábová. „S výkonem téměř 70 % jsmeKarolínou Žižkovou nadmíru spokojené. Navíc tu jsou skvělí rozhodčínapříklad Peter Holler, který hodnotil také na olympijských hrách,“ doplnila jezdkyně.  

Michal Knoflíček s Dowerem získali 62,684% a obsadili 13. místo. Fabrizio Sigismondi s Diamoond Davidoff obdržel 61,842%, a to znamenalo 16. pozici.

Do velké rundy CDI3* nastoupila Pavla Rubíčová s Xangai. V úloze Grand Prix obsadili s 60,360% celkové 6. Místo, a tím si zajistila postup do finálové soutěže Grand Prix Special. V sobotu se představí všichni tito jezdci, navíc pak Fabrizio Sigismondi s Trevisem v úloze Grand Prix v CDI-W.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE