reklama 11C

Češi zahájili CSIO Linz 2015 vítězstvím

Úspěšný začátek mají za sebou čeští reprezentanti na CSIO v rakouském Linzi. Úvodní čtvrtek 7. května se jim dařilo a v areálu zněla i česká hymna. O ni se zasloužila Emma Augier de Moussac v soutěži pro mladé koně, kde skončil druhý Aleš Opatrný…
08.05.2015 09:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Emma Augier de Moussac při dekorování. Archiv jezdkyně

Oba dva čeští reprezentanti ujeli zbytku startovního pole v soutěži pro sedmi- a osmileté koně. Parkur jedoucí se na čas zvládla vítězka Emma Augier de Moussackoněm Corinda Vd Reesthoevečase 59,74 vteřin, což byl téměř dvousekundový náskok na Aleše OpatrnéhoQuintou, ale další více jak čtyři vteřiny dělily jezdce na druhém a třetím místě. Poté byly již časové rozdíly menší. Soutěž dokončil bezchybně ještě Jiří Papoušek a Bon Saint Clar a Zuzana ZelinkováLarimou.

rámci EY-Cupu předvedla velmi vydařený výkon Francesca Kolowrat-Krakowská, která po bezchybné jízděVorietou obsadila jedenáctou příčku. Jednalo se o parkur 135 centimetrů vysoký. O pět centimetrů vyšší stál parkur pro Silver Tour, kde se na šestou příčku prosadila Zuzana Zelinková a Luka´s Ninja. V druhém oddělení této soutěže si dojel pro páté místo Ondřej Zvára a Cardiff Dwerse Hagen Z. Desátou pozici získala ještě Alena Gasperl a Chacco Bella.

Soutěž Gold Tour (150 cm) nejlépe dokončila Zuzana ZelinkováFilicitou, když skončila patnáctá. O dvě příčky níže se umístil taktéž bezchybný Jiří Papoušek a Apolo.  Ondřej ZváraCento Lanem si připsali jedno shození.

pátek se postaví český tým jako třetí na start Poháru národů (160 cm). Složení a pořadí, v kterém nastoupí, je: Zuzana Zelinková + Caleri II, Emma Augier de Moussac + Charly Brown, Ondřej Zvára + Cento Lano a tradičně uzavírat bude Aleš Opatrný a Acovaro. Na startu se představí 13 týmů, z čehož body bude sbírat devětnichvedle České republiky to jsou družstva Ukrajiny, Ruska, Turecka, Bulharska, Rakouska, Slovenska, Finska a Maďarska.

 

Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE. Pohár národů bude přenášet FEI TV pod TÍMTO ODKAZEM. Začátek byl stanoven na 16 hodin. Na stránky pořadatele se dostanete TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE