reklama 11C

Cenu Land Rover Cup ovládla Barbora Vojtková

Přijela a zvítězila, i tak by se dal shrnout průběh nedělního dne 19. října v Hradištku u Sadské. V hlavní ceně Land Rover Cupu totiž startovala Barbora Vojtková, která svým prvním startem na dvoudenních závodech dokázala obsadit první tři příčky…
19.10.2014 20:08  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Barbora Vojtková dokončila nejlépe s Quilagem, úspěšná však byla i s dalšími dvěma svěřenci. Foto Lukáš Klingora

FOTOGALERIE

O víkendu 18. – 19. října byla ukončena venkovní jezdecká sezona posledními závody nesoucí název Top Ten Cup v Hradištku u Sadské. Na sobotním programu byly celkem čtyři soutěže a to od stupně Z do S*. Na parkuru  S* se na prvních dvou příčkách umístil Jiří Luža. Zvítězilkoněm Zento-B a na druhém místě skončil s Verdi-S.

Závodní program pokračoval pěti dalšími soutěžemineděli. V předposlední soutěži dne Ceně Range Rover Cup se nejvíce dařilo Haně Szádovskésedle Maliny 2, na druhém místě skončil Rudolf Doležal a Casiopea 7 a na třetím Tereza Mücková a La Charlotte.

Hlavní soutěží celých závodů byla Cena Land Rover Cup na parkuru stupně obtížnosti ST*, kde se představilo celkem 42 dvojic. Vzhledem k vysokému počtu startujících po celý den a zkušenosti ze sobotního průběhu, bylo hodnocení soutěže změněno na následné rozeskakování. Jako první v soutěži startovala Barbora Vojtkovásedle Carusa Medimade. S tímto koněm absolvovala parkur včetně následného rozeskakování bez zatížení trestnými body, a ujala se tedy vedení. Až v sedle svých dvou dalších koní se s Carusem odsunula na třetí místo. Na příčku druhou dosáhl čas, ve kterém dojela v sedle Calupa. Nakonec v nelepším čase získala zlatou příčku v sedle Quilaga. Z početného pole 42 startujících se do následného rozeskakování podívalo čtrnáct účastníků. I další příčky připadly ženám, neboť čtvrtá dojela Andrea Halíková a Goodwins 007 před Annou Matějčkovou s Quinarou.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu, viz odkaz níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE