reklama 11D

Cena za připuštění Totilasem byla výrazně snížena

Magazín Horse and Hound zveřejnil ve čtvrtek 14. ledna informaci, že připuštění fenomenálním drezurním hřebcem Totilasem bude výrazně levnější. Cena za jeho služby poklesla o skoro 70 procent. Více se dočtete v článku níže...
15.01.2016 11:32  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: archiv Jezdci.cz

Chovatelé, kteří mají zájem o připouštění Totilasem mohou využít obrovského poklesu cena za jeho služby. Původní částka za jeho sperma činila 8000 EUR, nyní je nastavena na 2500 EUR! 
 
„Je to naprosto stejná částka, která se účtuje za připuštěním každým jiným hřebcem v chovu Paula Schockemöhleho“ řekla k tomuto velkému zlevnění Lorna Wilson, Totilasova agentka.
 
Novinka přišla ve stejném týdnu, kdy Totilasův potomek pětiletý  Glock´s Toto Jr (Totilas x Desperados) vyhrál 11. ledna soutěž pro KWPN hřebce v Zuidbroeku se skóre 92 bodů.
 
Lorna Wilson dodala, že v Británii Totilas stále silné renomé, protože se tam několikrát představil na závodech, včetně dech beroucího výkonu na mistrovství Evropy 2009 ve Windsoru, kde tehdy pokořil světový rekord.
 
Totilas, kterého spoluvlastní Schockemöhle a rodina Linsenhoff-Rath, odešel ze sportu po mistrovství Evropy 2015 v Cáchách. V sedle s Matthiasem Rathem pomohl německému týmu k bronzu, když zajel 75,9% v Grand Prix. Do GP special všaknenastoupil, protože jeho chody evidentně nebyly čisté. Poté co byl pár dní po ME opět diagnostikován zánět kosti, se majitelé rozhodli ho definitivně stáhnout ze sportu
 
Vrcholy jeho kariéry jsou tři zlaté medaile ze světových jezdeckých her 2010 v Kentucky a zlato ze soutěže družstev a z GP freestyle na mistrovství Evropy 2009.
 
Zdroj: Horse and Hound



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE