reklama 11B

Časopis Svět koní 4-2018 je v prodeji

ikonka

Letní vydání časopisu Svět koní se věnuje dostihům a také westernovému ježdění. Reportáže přináší také z klasického jezdectví, třeba ze závodů Světového poháru v Olomouci. Najdete v něm také tipy na koňské výlety nebo letní téma o napájení koní.
27.07.2018 09:55  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
Letní Svět koní přináší reportáž z Českého derby a prestižních slovenských dostihů Turf Gala. Vychutnejte si z jeho stránek atmosféru dostihů. Pokud je vám ale bližší westernový styl ježdění, Kristýna Matějková v rozhovoru prozrazuje detaily z tréninku mistryně České republiky.
 
Ohlédneme se za parkurovými závody v Olomouci, které patří do série světového poháru, Memoriálem Jana Papouška v Martinicích a Spring Junior Cupem Poděbrady, který byl prověrkou před červencovým mistrovstvím Evropy, kde se tuzemští mladí reprezentanti rozhodně neztratili.
 
Hned dvakrát se podíváme do Velké Británie. Redaktorka Eva Jurečková poradí, na co si dát pozor, pokud se chystáte vyjet jako au pair ke koním, a představí unikátní program, v němž koně pomáhají lidem lépe se zařadit do společnosti.
 
Máme také pár výletních tipů s koňskou tematikou, začínajícím jezdcům v článku představujeme rozdíl mezi poprsníkem a martingalem a nechybí ani tradiční letní téma o napájení koní.
 

Web časopisu navštivte ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE