reklama 11B

CSI Opglabbeek úspěšné pro českou ekipu

Početná česká ekipa se účastní CSI v belgickém Opglabbeeku v termínu 21. – 23. července. První dva dny se naši reprezentanti radovali hned z několika předních umístění, a to především v soutěžích pro mladé koně a sobotní soutěži Longines Ranking…
22.07.2017 21:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V soutěži pro pětileté koně se z Čechů nejvíce dařilo Filipovi Doležalovi, který zde po oba úvodní dny obsadil dělenou zlatou příčku v sedle Darka C.

Stejný jezdec byl úspěšný i v páteční soutěži pro sedmileté koně, kde se představil spolu s Kancellarou Van De Lentakker, kde jeho bezchybný výkon stačil na patnáctou příčku.

Jaroslav Šíma absolvoval čistě páteční soutěž pro šestileté koně. Spolu s Lawine Z si jezdec dojel pro šesté místo.

V pátek se dařilo české reprezentantce Ladě Šobichové v soutěži při CSI2* na překážkách vysokých 140 cm, kde v sedle Lord D’Or obsadila skvělou stříbrnou příčku.

Sobotní soutěž při CSI2* započítávanou do žebříčku Longines Ranking absolvovaly dvě dvojice v barvách České republiky s jedním trestným bodem za překročení času. Tou rychlejší dvojicí byla Lada Šobichová a L’Amour. O něco pomaleji do cíle náročného parkuru s překážkami vysokými 145 cm dorazil Filip Doležal v sedle Reason De Ganad.

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




Štítky: CSIOpglabbeek
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE