reklama 11A

Bruselské MS a ME ve vytrvalosti s českou účastí

Ve dnech 17. – 19. srpna se v Bruselu odehrají hned dva významné vytrvalecké závody. Na programu je mistrovství Evropy seniorů a mistrovství světa mladých koní. Navíc se pojede také CEIO2*, tedy týmová soutěž na 120 km…
15.08.2017 09:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: web OC

Česká ekipa vyráží do Belgie ve složení Petr Jadlovský, Lucie Kubíková, Lucie Škábová, Tereza Kopecká a Pavla Masilková.
 
Ve čtvrtek 17. srpna přijdou na řadu dvojice, které budou závodit o evropské mistrovské tituly. V českých barvách nastoupí Petr Jadlovský a Naomi Dakota, Tereza Kopecká s Tuzemcem, Lucie Kubíková a Matyas a Lucie Škábová se Sahar. Trasa bude měřit 160 km.
 
O den později čeká Lucii Kubíkovou na Selkis de Barban a Lucii Škábovou v sedle Sheitana du Culty závod na 120 km v rámci CEIO2*, což je soutěž družstev. Češky v ní však budou hodnoceny jako jednotlivci. 
 
V závěru v sobotu 19. srpna je v plánu mistrovství světa mladých koní. Ty čeká trať dlouhá 130 km a za Českou republiku bude startovat Petr Jadlovský s Karisou, Lucie Škábová se Surayou a Pavla Másilková se Zibekarem.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE