reklama 11D

Britové zvítězili v týmové soutěži v Compiegne

Ve francouzském Compiegne se během mezinárodních drezurních závodů CDIO5* 19. - 21. května uskutečnila také týmová soutěž. Výsledky se počítaly ze soutěží Grand Prix, Grand Prix Special a Freestyle. V nejlepší formě se předvedl britský tým…
22.05.2017 10:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Britové nastoupili do soutěže ve složení Hayley Watson-Greaves (Rubins Nite), Daniel Watson (Amadeus), Spencer Wilton (Super Nova II) a Gareth Hughes (Don Carissimo). Jako jediní si přitom připsali všechny započtené výsledky nad 70 %.  Ze soutěže Grand Prix, stejně jako z Grand Prix Special a Freestyle se počítaly vždy tři nejlepší hodnocení.

Družstvo Velké Británie nakonec zvítězilo se solidním náskokem na druhé Švédsko a třetí Nizozemí. V této týmové soutěži odstartovalo sedm týmů, a to včetně domácí Francie.

Mezi jednotlivci si z nedělního dne připsala vítězství v soutěži Freestyle Grand Prix německá jezdkyně Helen Langehanenberg s koněm Damsey FRH. Němci tentokrát v družstvu nestartovali. V Grand Prix Special pak nenašla přemožitele britská dvojice Spencer Wilton a Super Nova II.

Kompletní výsledky ze všech soutěží naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE