reklama 11A

Bieliková závodila v dubnovém Arezzu

V italském Arezzu na mezinárodních závodech CSI3* a CSIYH při Toscana Tour soutěžila ve dnech 1. – 5. dubna také česká jezdkyně Nikola Bieliková. Představila se s mnoha koňmi v obou kategoriích a mezi mladými dosáhla i na první dělené místo…
06.04.2015 20:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Nikole Bielikové se dařilosedle pětileté Venice, s níž dokončila středeční soutěž bezchybně a obsadila dělené první místo na parkuru 115 centimetrů vysokém. Totéž se české dvojici podařilo i ve čtvrtek, a tak si prvenství mezi pětiletými koňmi zopakovaly. Mezi šestiletými se představila česká jezdkyněCasillasem a Caitoki II, přičemž úspěšnější bylaprvním zmíněným. Nejlépe se ním dařilo ve čtvrtek, kdy postoupila po bezchybném základním kole do rozeskakování a v soutěži 120 cm dokončila na 17. příčce.

sedle starších koní podala nejlepší výkon s Clive, kdyžsoutěži 135 centimetrů vysoké  jedoucí se na čas obsadila pěkné sedmé místovíce jak 50 startujících. Bezchybně se do cíle dostala i s Carthinjem v Silver Tour (135 cm) a o jednu příčku ji unikla dekorovaná pozicepátek s Imagine Orling. V Bronze Tour (115 cm) si po bezchybné jízdě a pomalejším času zajistili 17. pozici výsledkové listiny.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE