reklama 11C

Bertram Allen znovu zářil ve Stockholmu při CSI4*

Irskému jezdci Bertramovi Allenovi se v roce 2015 podařil husarský kousek, když při CSI4* Stockholm vyhrál všechny vrcholy mítinku a odvezl si tři osobní auta. Ještě větší senzace však je, že i letos opět ovládl Volkswagen Cup a také Grand Prix.
27.11.2016 16:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Bertram Allen na Molly Malone zvítězil v GP Stockholm 2016. Ilustrační foto: Dirk Caremans

Stockholmská aréna mladému irskému jezdci Bertramovi Allenovi zřejmě svědčí. Stejně jakoroce 2015 tam letos při CSI4* opět zářil
 
V sobotu 26. listopadu vyhrál jeden z vrcholů celého mítinku takzvaný Volkswagen Cup s překážkami do 150 cm a vedle finanční výhry si odnesl i klíčky od nového auta. Zopakoval tak svůj výkon z roku 2015. 
 
Stejně tak před rokem zvítězil v Grand Prix Stockholm. A letos se mu to opět podařilo! Překážky nedělní Velké ceny byly postaveny na výšce do 155 cm a soutěž byla hodnocena jako dvoukolová.
 
Bertram Allen s bělkou Molly Malone V byl jediným jezdcem, který obě kola překonal bez trestných bodů a dojel si tak pro další triumf a výhru v podobě nového Volkswagenu.
 
Na druhém místě dokončila Janika Sprunger (SUI) s Bonne Chance CW s jedním trestným bodem, a stejné skóre měl i třetí jezdec pořadí Ital Piergiorgio Bucci s hřebcem Cassalo Z.
 

Zde jsou výsledkové listiny ze všech soutěží. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE