reklama 11B

Beerbaum už nebude závodit v národním týmu Německa

Jak uvádí web World Of Show Jumping, který čerpá z oficiálních stránek Ludgera Beerbauma, rozhodl se tento legendární německý jezdec dále nepokračovat v reprezentaci v německém národním družstvu. Více informací najdete v článku...
19.08.2016 11:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ludger Beerbaum bude naposled v týmu Německa závodit v Barceloně na finále PN 2016. Foto: GCT / Stefano Grasso

Po čtyřech zlatých a jedné bronzové medaili z olympiád, dvou zlatých, stříbrné a bronzové ze světových šampionátů a šesti zlatých, třech stříbrných a dvou bronzových trofejí z mistrovství Evropy, se Ludger Beerbaum rozhodl, že uzavře svou hvězdnou kariéru.

Po olympijských hrách v Riu, kde získal bronz s týmem, se objeví ještě při finále série Furusiyya Nations Cup v Barceloně v září. Jak však uvedl na svém webu, v účasti na mezinárodních závodech hodlá pokračovat, vystupuje jen z národního družstva. „Mám mnoho zajímavých projektů, jsem velmi vytížený prací v mojí sportovní stáji, i výcvikem mladých koní a obchodem“, řekl dvaapadesátiletý Němec s tím, že chce také nadále pomáhat rozvoji jezdectví v Asii.

Dodal také, že je velmi vděčný za to, že mohl jezdit za svou zemi v národním týmu, a rozhodně ho to nenudí, ale je čas, aby štafetu převzali mladší kolegové.


Zdroj: www.worldofshowjumping.com

 

 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE