reklama 11C

Opatrný s VDL Fakirem zabodoval druhým místem

Aleš Opatrný vybojoval výborné druhé místo v „Malé Grand Prix“, která se jela v neděli 3. ledna při závodech CSI4*-W v Al Rayaan. Na parkuru 145 centimetrů vysokém sedlal český reprezentant VDL Fakira a 2 čistými jízdami si řekl o další úspěch...
03.01.2016 15:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Předposlední soutěž celých závodů se jelatakzvanou „Winning Round“, do tohoto dalšího kola postoupila nejlepší desítka z kola základního. V rámci této desítky startujících dále nehrál roli výsledekprvního kola a počítaly se pouze trestné body a dosažený čas v rámci „Winning Round“. Aleš OpatrnýVDL Fakir nejen, že dokončili základní kolo bezchybně, na skvělý výsledek navázali i při druhé jízdě. S trasou si totiž poradili nejen bezchybně, ale i rychleJejich čas nestačil pouze na vítěze Ibrahima Hani Bisharatakoněm Brown Sugar. Ti sicezákladním kole inkasovali 4 trestné body, na postup mezi deset nejlepších jim to však stačilo a poté již zatížení ze základního kola nehrálo roli.

Aleš Opatrný si tak na konto připsalVDL Fakirem nejen další úspěch, ale opět bezchybný projev na parkuru. Nyní na českého jezdce čeká hlavní závod, a to další kolo Světového poháru. S Acovarem bude bojovat o body na olympijské hry a pokusí se co nejvíce přiblížit vedoucímu jezdci žebříčku.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE