reklama 11A

Delestre vyhrál sobotní stopětapadesátku ve Veroně

ikonka

Hlavní soutěží sobotního programu mezinárodních závodů CSI5*-W v italské Veroně, které jsou součástí 119. koňské výstavy a veletrhu Fieracavalli, byl parkur s výškou překážek 150/155 cm. Ten byl vypsán s rozeskakováním, do něhož postoupilo 6 dvojic…
29.10.2017 01:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
První do něj nastoupil Rakušan Max Kühner s Alfa Jordan, který však inkasoval 1 trestný bod za překročení stanoveného času. Nizozemec Maikel Van der Vleuten si v sedle koně Salomon poradil s kurzem rozeskakování bez penalizace v čase 45,66 sekundy, což mu nakonec stačilo na pěkné 2. místo. Před něj se totiž dostal již jen Simon Delestre s Chesall Zimequestem reprezentující Francii. Jemu časomíra ukázala při průjezdu cílem hodnotu 42,24 sekundy. 
 
Páteční vítěz Niels Bruynseels (BEL) s koněm Gancia de Muze sice opět útočil na prvenství, ale tentokrát mu to nevyšlo. Byl sice nejrychlejší – jeho čas byl 41,75 sekundy, ale dopustil se jedné chyby a musel se spokojit se 4. řádkem výsledkové listiny. Stejně dopadl i Steve Guerdat (SUI) s Cayetanou. I on byl rychlejší, než vítěz, ale ani jemu se nevyhnulo jedno shození. Čas 42,15 sekundy mu vynesl v kombinaci se 4 trestnými body 5. příčku. Tu šestou obsadil Daniel Deusser (GER) s Cornet d´Amour. Ten měl také 4 trestné body, čas 43,23 sekundy byl však mezi jednou chybujícími jezdci nejpomalejší. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE