reklama 11D

Narozeninové Happy Days s Jezdeckou inzercí CZ

ikonka

V úterý 11. září 2018 slaví web Jezdecká inzerce CZ své 1. narozeniny! V rámci oslav tohoto úspěšného projektu společnosti EQUINET jsme připravili akci Happy Days, při níž můžete každý den získat nějaký produkt od 1 Kč! Výtěžek půjde na dobrou věc!
11.09.2018 10:31  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Akce začíná 11. září a až do konce tohoto měsíce vám postupně nabídneme na www.jezdeckainzerce.cz nějaký produkt pro koně či jezdce za počáteční cenu 1 Kč. 
 
Vždy do následujícího dne 12.00 hodin můžete prostřednictvím kontaktního formuláře u konkrétního inzerátu nabízet libovolnou částku, za kterou jste ochotni si daný produkt zakoupit – tedy od 1 Kč výše. Získá jej samozřejmě ten, kdo nabídne nejvíce! 
 
Každý inzerát bude obsahovat kromě původní ceny, popisu a fotografie odkaz do e-shopu partnera, který produkt věnoval. Pokud se vám jej tedy nepodaří získat za „dobrovolnou částku“, můžete si ho koupit za standardní cenu u daného prodejce. 
 
Co je však velmi důležité – finanční prostředky získané z akce Happy Days s Jezdeckou inzercí půjdou na dobrou věc! 
 
Shodou okolností 11. září začínají v americkém Tryonu Světové jezdecké hry, kterých se účastní také česká ekipa. V té nechybí paradrezurní jezdkyně Anastasja Vištalová a právě jí bude celková vybraná částka věnována, jako příspěvek na náklady spojené s reprezentací. 
 
Anastasja Vištalová jako bonus každému kupujícímu pošle po skončení akce Happy Days s Jezdeckou inzercí svoji fotografii z Tryonu s podpisem!
 
Sletujte proto od 11. do 30. září web www.jezdeckainzerce.cz a zapojte se do akce Happy Days!
 

Sponzory Happy Days jsou:

Animal Central – distributor koňské kosmetiky Farnam – www.farnam.cz

Dance and Jump – obchodní dům pro jezdce a koně – www.danceandjump.cz

Canvit – výrobce a prodejce krmiv pro koně značky Nutri Horse a Pavo – www.horsecare.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE