reklama 11D

40 let od vítězství Zdenka Krpely v GP Bratislava. Překvapení v Plzni

ikonka

Je tomu již 40 let, kdy Zdeněk Krpela zvítězil s koněm Napoli v Grand Prix Bratislava. U příležitosti tohoto výročí si přátelé dnes známého a oblíbeného stavitele parkurů připravili během Ceny Plzně a Plzeňského kraje 2020 krásné překvapení.
05.09.2020 17:24  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Někdejší úspěšný parkurový jezdec a dnes populární stavitel kurzů Zdeněk Krpela dostal při závodech v Plzni jako dárek k 40. výročí od vítězství v Grand Prix Bratislava překážku, která tento velký úspěch připomíná. 
 
Design skoku přichystal Ludvík Jandourek ze společnosti Jump Off. Je na něm zachycen jak samotný Zdeněk Krpela, tak jak jen všichni parkuroví příznivci znají dnes, ale také titulní stránka časopisu Jazdectvo z roku 1980, kde je nad skokem s koněm Napoli.  
 
Foto Michaela Kodadová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE