reklama 11C

Zwinger ovládl finále CSIYH v Šamoríně. Vítězství si užila i Španko

ikonka

Úspěšný den mají za sebou čeští parkuroví jezdci, kteří se účastní CSI v Šamoríně. V sobotu 17. července si dojel pro vítězství Jan Zwinger, který v sedle Kessy Polt ovládl finále túry pro pětileté koně. Výhru si užila i Emma Sophia Španko.
17.07.2021 21:06  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Dvojice Jan Zwinger a Kessy Polt zdolala bez chyb a v nejlepším čase 36,01 rozeskakování finále CSIYH pro pětileté koně. Ve finále pro šesti a sedmileté obsadila pátou příčku Zuzana Zelinková s hnědákem Kadarem V.L. Pátý byl také Zdeněk Žíla, a to ve finále Bronze Tour, v níž sedlal hřebce Cannora. 
 
První místo si zapsala v sobotním programu Emma Sophia Španko, když s klisnou Electric Lady nenašla přemožitele ve stopětadvacítce v rámci juniorské rundy.
 
Dařilo se i Vladimírovi Malákovi, který se Zarthagem BR Z postoupil do rozeskakování Grand Prix Big Tour s překážkami do 135 centimetrů. V něm nechyboval a dojel osmý. První příčku obsadil Randy Sherman z USA s klisnou Chanel.
 

Výsledky z Šamorína jsou ZDE

 

Foto: Riders & Dreams



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }