reklama 11D

S Cesanem jsem šel na jistotu, říká vítěz Ceny Eliota Matěj Kotalík

ikonka

„Je to paráda, to je sen,“ konstatoval po Ceně Eliota v rozhovoru pro EquiTV.cz Matěj Kotalík, který ovládl v sedle Cesana V nejen nedělní hlavní soutěž říjnového mítinku v Chuchle Areně Praha, ale také sobotní vrchol na klisně Danubii.
11.10.2021 17:18  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A
 
„Na prohlídce mě docela překvapilo, že na to, jak jsme byli málo početné startovní polet, tak to bylo postavené dost těžké. Ale nakonec jsem si uvědomil, že je tady veliká kvalita koní. Nebylo nás moc, ale všichni se s tím poprali statečně,“ uvedl Matěj Kotalik v úvodu rozhovoru pro internetovou televizi EquiTV.cz.
 
V Ceně Eliota byl nakonec jediným, kdo dokončil základní parkur i finále na stupni obtížnosti T* bez penalizace. „S Cesanem jsem šel vyloženě na jistotu. Vím, že nejsme rychlí na těchto výškách a ty rychlé koně bych stejně neměl šanci chytit. Takže jediná šance bylo to risknout a zkusit to pomalu,“ prozradil Matěj Kotalík.
 
Foto a video: Josef Malinovský
 

 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE