reklama 11A

Johana Vášáryová suverénně poráží juniory v Rakousku. Vítězí s Bona Deou

ikonka

I páteční start vyšel nejlépe české jezdkyni Johaně Vášáryové. V rakouském Gössendorfu za sebou nechala dalších deset juniorských dvojic v individuální úloze, když v sedle westfálské klisny Bona Dea získala 70,294%. Třetí byla Barbora Krejčířová.
29.03.2024 18:32  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Foto: poskytla Hana Vášáryová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Po vítězné jízdě Johany Vášáryové připsala další úspěch pro Českou republiku mezi juniory i Barbora Krejčířová. Té rozhodčí společně s hřebcem Seranem za drezurní výkon udělili konečnou známku 68,284%, což stačilo na příčku třetí. 
 
Michal Košťál, jenž startuje jako jediný v kategorii pro sedmileté koně, za svou páteční jízdu v sedle hřebce Varadera obdržel skóre 73,243%. 
 

Výsledky sledujte POD TÍMTO ODKAZEM.




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE