reklama 11A

Jiří Hruška vyhrál doma Velkou cenu. V Opavě uspěli i Klus a Písařík

ikonka

Tři dvojice dokázaly překonat bez penalizace základní kolo i finále Velké ceny Opavy, která je součástí Českého skokového poháru. Z vítězství se nakonec radoval domácí Jiří Hruška s Reikou. Na stupně vítězů ho doprovodili Marek Klus a Oliver Písařík.
08.08.2021 20:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Osm z deseti dvojic postupujících do finále Velké ceny Opavy nezaznamenalo v základní části pohárové soutěže žádnou penalizaci. Jednou z nich byla i Lucie Strnadlová v sedle Stocantes. Ve finále však předvedla ze všech nejlepší jízdu a posunula se tak až na čtvrtou příčku. 
 
Nejvyšší stupně obsadili účastníci, kteří měli po obou startech nulu na bodovém kontě. Oliver Písařík s Chaccothagem byl z nich nejpomalejší, a tak skončil třetí, což je i tak pro tohoto sedmnáctiletého jezdce velký úspěch. 
 
Díky času 49,50 předstihl Olivera Písaříka o 15 setin Marek Klus v sedle Tenerifes a skončil druhý. Z prvenství se radoval domácí Jiří Hruška s Reikou. Jemu časomíra ukázala v cíli hodnotu 46,66 sekundy. To sice bylo o 34 setin více, než měla Lucie Strnadlová, ale jak již bylo zmíněno, ta měla čtyři trestné body z úvodního parkuru. Jiří Hruška bral i cenu za páté místo, které obsadil s Aquarelou B. 
 

Kompletní výsledky najdete TADY

 
Foto: poskytl Aleš Suchánek



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE