reklama 11C

Dvakrát česká hymna v Itálii. Najmanová i Papoušek vyhráli v Gorla Minore

ikonka

Soutěž pro šestileté koně s rozeskakováním ovládla v italském areálu Equieffe Sofie Najmanová spolu s koněm Skyfall Dwerse Hagen po obou bezchybných jízdách. Kamil Papoušek byl poté nejlepší na 135 centimetrech v sedle Officiera van de Achterhoek.
06.04.2024 19:47  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Foto: poskytla Sofie Najmanová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Po několika vybojovaných vítězstvích v kategorii sedmiletých koní s klisnou Izzabellou, přidal Kamil Papoušek sobotní třetí místo. Tentokrát na toto umístění dosáhl se svým druhým sedmiletým svěřencem Marvellem DSH. 
 
Soutěž s výškou překážek do 145 centimetrů s rozeskakování, jež byla tou nejnáročnější v sobotním programu v Gorla Minore, absolvovaly dvě české dvojice. Kamil Papoušek sedlal Stakki Boye-KL, s nímž po chybě zapsal na konto čtyři trestné body v základní části soutěže. Do rozeskakování se po dvou chybách neprobojovali ani Nyna Bartoňková a Django S.
 

Výsledky z Gorla Minore naleznete TADY.




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE